Készen állsz arra, hogy soha nem látott eredményeket érj el a TikTok-on?

TikTok vagy Facebook?

Próbáld ki Te is a TikTok-ot, mint hirdetési platformot, hiszen eddigi tapasztalataink alapján a Facebook hirdetési költségekhez képest szinte fele annyiért tudjuk elérni a konverziókat és vásárlókat partnereink számára!

2022-ben a világ leglátogatottab weboldalaként a TikTok immár Magyarországon is megkerülhetetlen, sőt az egyik legnagyobb megjelenéssel bíró online médiafelület. 

Jelenleg a TikTok hirdetési platform a magyar vállalkozások számára csak korlátozottan áll rendelkezésre. Ezt az előnyt kihasználva segítjük hivatalos TikTok ügynökségként a hazai webshopokat és márkákat.

tiktok hirdetéskezelés

Már Magyarországon is 🚀

Tudtad, hogy a fiatalabb 30 év alatti generáció több mint 30%-a kizárólag csak TikTok-on érhető el már? Őket, sehol máshol nem tudod jelenleg elérni kampányaiddal, hiszen ők már “tiktok-ozva” nőttek fel és nekik ez a természetes social media platform.

 

Nézd meg az alábbi magyar vonatkozású statisztikákat amiket érdemes tudnod mielőtt a TikTok-on elkezdenél hirdetni:

2+ millió

aktív magyar felhasználó

27%

iOS felhasználó

72 perc

átlagos napi képernyőidő

12 x

napi átlagos app megnyitás

1. Lépés » Jó kreatív

2. Lépés » Jó Landing Oldal

Kinek éri meg a TikTok-on hirdetni?

A nemzetközi és hazai tapasztalataink alapján az alábbi területeken érhető el kiemelkedő eredmény TikTok hirdetésekkel: ecommerce webshopok (beauty, tech, gadgets, clothing iparágakban), lead generáló kampányok, mobilalkalmazások és tőzsdei/pénzügyi szektor.

Így kezdj bele...

Ahhoz, hogy TikTok-on hirdess nincs szükséged saját csatornádra. Tudsz nyitni egy korlátozott szintű TikTok hirdetési fiókot amiből el tudod kezdeni saját magad is a TikTok hirdetéseket. Ebben a korlátozott fiókban nem minden új funkció lesz azonnal elérhető.

Ezért azt javasoljuk, hogy ha komolyan gondolod a TikTok-on való hirdetéseket akkor érdemes ingyenesen rajtunk keresztül profi ügynökségi TikTok fiókot nyitnod.

Így az összes elérhető béta és legújabb funkciókkal rendelkező TikTok fiókod lesz melyhez kizárólag csak USA és más elsőszámú nagy TikTok piacokon működő hirdetők férhetnek hozzá!

Amennyiben szeretnéd, hogy kezeljük és menedzseljük is a TikTok kampányaidat akkor természetesen ebben is tudunk segíteni!

Kattints a lenti gombra és nyissuk meg együtt TikTok fiókodat + segítünk az indulásban!

Szeretnél Te is több bevételt TikTok kampányokból?

Jelentkezz most és foglalj időpontot!​

Ügyfeleink mondták Rólunk